Om Hjelpesiden

Hjelpesiden er en samleside for psykologiske, psykososiale og psykosomatiske hjelpetjenester i Norge.

Dette er siden der du raskt og enkelt kan finne en god oversikt over hjelp og tilbud, uansett om de er til deg selv, en venn eller familiemedlem, eller du skal bruke det i møte med mennesker på jobben. Målet er å bidra til at flere finner rett hjelp til rett tid. Siden består i dag av ulike typer tjenester Nasjonalt; veiledning, behandling, hjelpetelefoner og chatter, kurs og grupper, selvhjelpsmateriell, aktiviteter og møtesteder.

Hjelpesiden er utviklet av stiftelsen The Human Aspect (THA), som er mest kjent for “Livserfaringsbiblioteket”, som er verdens største digitale gratis-ressurs på psykisk helse og podcasten Hverdagspsyken.

THA jobber for å redusere stigma og skam, øke psykososial kunnskap, og vårt emosjonelle vokabular på nasjonalt og internasjonalt nivå. THA og hjelpesiden er politisk uavhengig og ikke-kommersielt.

Personvern

Vi er opptatt av ditt personvern. Vi samler ikke inn personopplsyninger når du bruker Hjelpesiden. Dette nettstedet bruker ikke informasjonskapsler/cookies.

Bidra til videreutviklingen og kvaliteten

Vi ønsker å utvikle Hjelpesiden i samarbeid med deg. Derfor setter vi stor pris på innspill eller feedback på ting du mener kunne vært bedre eller som manglerhttps://22jdveiw.paperform.co

Savner du en tjeneste? Her kan du melde inn forslag til nye tjenester: https://wa5lffpq.paperform.co

Neste mål for Hjelpesiden er å utvide tilbudet til regionale og så lokale tjenester slik at du også kan søke etter tjenester nær deg. Dette forventes å fases ut mot sommeren 2023. Derfor er vi på utkikk etter kommuner å samarbeide med for å utvikle og teste Hjelpesiden regionalt og lokalt.

Ønsker du å bidra her ved at din kommune blir tidlig ute med å få lokale tilbud på Hjelpesiden? Send en epost til kontakt@hjelpesiden.no.

Kontakt
Epost: kontakt@hjelpesiden.no Organisasjonsnummer The Human Aspect: 918 607 803 Adresse: MESH, Tordenskioldsgate 6, 0160 Oslo, Norway